NØRREMARKELS EL-SALG ER RIBES LOKALE ELEKTRONIKFORRETNING

LIDT OM OS

PROFESSIONEL BEHANDLING

Vi bestræber at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning, så produktet du køber lever op til dine forventninger.

Lokal elektriker etablerer EL-Salg-butik i Kvickly Ribe

Elektriker Flemming Aaskov fra Nørremarkens El-Service etablerer en godt 100 m2 stor EL-Salg-butik i Kvickly Ribe. Butikken bliver den tredje af sin slags i Danmark.

Coronaudbruddet har gjort tilløbet til en ny EL-Salg-butik i Kvickly Ribe lidt længere end planlagt.

Men den 3. juli åbner EL-Salg sin blot tredje shop-in-shop i hele landet. Den nye 100 m2 store butik i Kvickly-varehuset bliver den anden i regionen, efter Kvickly Varde også fik en butik i butikken efter påske.

Det er Flemming Aaskov, ejer Nørremarkens El-Service, der er manden bag den nye EL-Salg shop-in-shop.

Selvom butikken ikke fylder så meget i Kvickly-varehuset, får kunderne alligevel adgang til EL-Salg-kædens godt 12.000 varenumre.

– Det bliver en moderne hybrid-butik, der kombinerer en fysisk butik med nethandel. Vi får et udvalg af de mest efterspurgte varer på hylderne. Mobiltelefoner, tv, computere, gaming, vaskemaskiner og tørretumlere. Og naturligvis en masse tilbehør. Alle andre varer kan kunderne tilgå via skærme i butikken, som vi typisk kan for at få hjem i løbet af få dage. Dermed får de handlende fordelene fra nethandlen, samtidig med at de får kompetent rådgivning og mulighed for levering og installering, siger han.

Erfarne folk
Flemming Aaskov har drevet Nørremarkens El-Service på Industrivej i Ribe siden 2007. Virksomheden løser i dag mange forskellige el-opgaver for både private og erhverv, så det at sælge forbrugerelektronik og hårde hvidevarer er relativt nyt for ham.

Flemming Aaskov har dog allieret sig med nogle erfarne folk til at passe den nye shop-in-shop i Kvickly.

– Jørn Bechmann fra Ribe EL-Salg har valgt at afvikle sin butik på Industrivej, så ham har jeg været heldig at få med ind i butikken i Kvickly. Derudover har Henrik Sørensen, der har kørt for mig i mange år, sagt ja til at gå ind i butikken. Jørn og Henrik repræsenterer tilsammen en menneskealders erfaring inden for forbrugerelektronik, så vi kan ikke sætte et mere kvalificeret hold, siger Flemming Aaskov.

Internationalt samarbejde
EL-Salg-kæden er med sine 170 butikker en af landets største detailkæder. Samtidig er kæden en del af det internationale indkøbssamarbejde Euronics International, der med sine 13.000 butikker i 35 lande er Europas næststørste udbyder af forbrugerelektronik.

Men selvom den nye shop-in-shop er en del af en stor kæde, er Flemming Aaskov stadig herre i eget hus. Det giver konkrete fordele for kunderne, lyder det fra den lokale elektriker.

– Avancerne i elektronikbranchen er så uendeligt små, så hvis vi skal lave en levedygtig forretning, hvor vi kan yde en høj service og samtidig konkurrere på prisen, skal vi forny os. Ved at være en del af en stor kæde, kan vi presse producenterne på prisen, og ved nytænke vores butikskoncept med dette shop-in-shop-initiativ kan vi fortsat være lokalt forankret og samtidig konkurrere på prisen. Samtidig bliver jeg ikke presse ind i et stramt koncept, men kan tilpasse mig det, mine kunder ønsker, siger han.

Gode synergier
Hos Kvickly Ribe ser direktør, Flemming Rasmussen, frem til samarbejdet med EL-Salg. Her er idéen om shop-in-shops ikke uvant. I forvejen har Kvickly lejemål i form af posthuset, Like Anna, Ønskebørn, Flügger, Neptun Apotek og Mama Mia Pizzeria.

– Det har været en del af vores strategi de seneste 20 år, at skabe nogle gode rammer for det lokale handelsliv, så Ribe også fremadrettet vil være et sted med interessante specialbutikker, som både kan fastholde handlen i byen, men også tiltrække handlende fra oplandet, siger han og fortsætter:

–  Der er nogle gode synergier mellem butikkerne. Og jeg glæder mig til at få EL-Salg inden for dørene, da de kommer ind med en ny varegruppe, som man ikke kan få andre steder i byen. Jeg tror, at det vil tiltrække nye kunder og sikre en mere helstøbt kundeoplevelse, siger Flemming Rasmussen.

Den nye EL-Salg-butik åbner i Kvickly Ribe den 3. juli med en række gode åbningstilbud.

Yderligere oplysninger:
Flemming Aaskov, indehaver af Nørremarkens El-Service, tlf.: 21 77 19 04